20 decembrie 2010

Piept de pui umplut cu brococoli

Ingrediente:

150 g broccoli(fara culoare)
4 piepti de pui
4 felii muschi afumat
4 felii cascaval
sare
faina
ou
pesmet
ulei pentru prajit

Cum se prepara:

Se spala broccoli si se fierbe timp de 2 minute in apa cu sare.Se clateste sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.Se spala pieptul de pui si se intinde,taind bucata de carne pe lung.Se bate fiecare bucata de carne cu ciocanul de snitele (mai ales marginile).Se sareaza fiecare bucata de piept si se asaza peste ea o felie de muschi,una de cascaval si bucati de broccoli.Se ruleaza bucatile de carne,se trec prin faina,ou batut cu un praf de sare si prin pesmet.Se prajesc in ulei incins pe toate partile si se scot pe prosoape absorbante.Se servesc cu piure de cartofi.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu