23 ianuarie 2011

Tocanita cu afumatura

Ingrediente:

1 ciolan afumat
1 ceapa
1 morcov
1 ardei iute
4 linguri cu pasta de tomate
6 catei de usturoi
1 lingurita cu ghimbir
1 legatura de patrunjel
ulei
sare
piper

Cum se prepara:

Spala bine ciolanul si pune-l la fiert in apa.Lasa pe foc pana se desprinde carnea de pe os.Separat,taie ceapa marunt si caleste-o in ulei impreuna cu morcovul taiat cubulete.Adauga carnea taiata in bucati.Stinge cu pasta de tomate dizolvata in zeama in care a fiert carnea si lasa sa dea in cateva clocote.Acopera si lasa la cuptor aproximativ 40 de minute.Spre final,adauga ardeiul taiat rondele si usturoiul zdrobit.Presara ghimbirul,patrunjelul tocat si potriveste gustul de sare si piper.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu