23 ianuarie 2011

Tocanita cu salam picant

Ingrediente:

200 g salam uscat picant
1 cana cu fasole boabe
1 cutie cu fasole pastai
1 morcov
2 cepe
1 cescuta de linte
1 ardei gras
2 linguri de pasta tomate
1 crenguta  de cimbru
ulei
sare
piper

Cum se prepara:

Pune la fiert  in vase separate fasolea si lintea,in apa cu un praf de sare.E bine ca la fasole sa schimbi apa de doua sau de trei ori.Separat,caleste ceapa tocata marunt,adauga fasolea pastai,ardeiul si morcovul taiat marunt si crenguta de cimbru.Stinge cu pasta tomate dizolvata in zeama de lamaie in care a fiert fasolea.Potriveste gustul de sare si piper si lasa pe foc sa dea cateva clocote.Adauga salamul taiat in felii subtiri,fasolea si lintea si mai lasa cateva minute.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu