20 octombrie 2010

Biftec tartar

Ingrediente:

300 g muschi de vita
5 galbenusuri
cate 1 varf de cutit piper
macinat si boia dulce
50 g mustar
1 ceapa mica
1 castravete in otet
1 lingura(25g)capere din
conserva
50 g masline rondele
1legatura patrunjel verde
50 ml coniac
1/2 salata verde
sare

Cum se prepara:

Speli muschiul de vita,ii indepartezi pielitele si il toci marunt cu un cutit bine acutit.Adaugi piperul,boiaua,coniacul,sare dupa gust si omogenizezi.Cureti,speli si tai marunt ceapa.Cureti de coaja castravetele,il tai marunt si il scurgi.Speli si toci fin patrunjelul.Speli salata frunza cu frunza.Modelezi sfere din amestecul de carne,le pui pe farfurie,le presezi putin,iar in mijloc faci o adancitura,in care pui cat un galbenus crud.De jur-imprejurul fiecarei portii,asezi gramajoare de ceapa,masline,castraveti,capere,patrunjel,mustar,precum si frunze de salata.

Sfatul meu: Poti servi preparatul si cu ketchup.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu